Arial
Elektro
EKOM
Smarthus
Trykktesting
Termografi
Flislegging
Granitt tak
Kontakt oss
 
Ariel

Arial  
 
   

EKOM
Martek Elektro utfører EKOM-oppdarg av alle størrelser – alt fra enkle service oppdrag til installasjoner i nye hus, leilighetskomplekser, butikker, kontor og andre bygg.

Vi er ei kompetansebedrift med store ambisjoner og set store krav til våre ansatte når det gjeld kompetanse, service og samarbeid.

Eit IT-nettverk er avhengig av gode ”veier” for å kunne sende informasjon kjapt og riktig. Med topp kvalitet på nettverksutstyr og kablar treng du ikkje bruke tid og frustrasjon på problem med nettverket. Ved å investere i et nettverk av topp kvalitet vil du kunne dra nytte av dette i mange år.


Vi er EKOM-autorisert og kan hjelpa deg med å byggja opp nytt nettverk etter dine behov og ynskjer. Vi har og god kompetanse innan fiberarbeid, og har erfaring med OPGW, ADSS, FRP, Mikrofiber, blåsing, skjøyting, terminering osv. Treng du nytt nettverk i heimen, på kontoret eller i butikken kan vi hjelpa deg med gode løysingar. Ta også kontakt dersom treng hjelp med feilsøking, utviding eller oppgradering. Vi ser fram til å høyra frå deg.


Arial
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Martek Elektro AS - klar når du treng oss!
2©16