Arial
Elektro
EKOM
Smarthus
Trykktesting
Termografi
Flislegging
Granitt tak
Kontakt oss
 
Ariel

Arial  
 
   

Flislegging
Vi utfører alt i flislegging. Enten det er keramiske fliser, marmorfliser eller granittfliser. Fliser er fint på badet, i gangen, over kjøkkenbenken eller kanskje du vil ha eit kjøkkengolv som matcher benkeplatene. Vi leverer også benkeplater i granitt til både kjøkkenbenk og baderomsinnredninger. Baderomsinnredninger etter mål i heiltre.

Komplett bad
Du har kanskje eit gammalt mørkt bad utan varme i golvet. Badet er det fyrste auga ditt ser om morgenen, det er viktig med ein god start på dagen!

Vi lager nytt flislagt bad etter våtromsnormen for deg. Har du tenkt på å pusse opp badet? Du kjem med dine idear og ønsker, vi hjelper deg med å prosjektere og lager eit heilt nytt bad for deg. Vi har avtale med rørleggar og flisebutikk. Gode referanser.

Vi demonterer det gamle badet, koordinerer med rørlegger, legger nytt golv og varmekabel, støyper, plater på nytt, monterer spotter i tak, lager stjernehimmel, legger membran, fliser, fuger og monterer ny baderomsinnredning. Dersom du vil modernisere heile røranlegget i huset så har vi god avtale med rørlegger. Vi kan også modernisere sikringskapet ditt medan vi held på.

Vi vil gjere alt vi kan for at du skal få eit produkt du er fornøyd med, og eit bad du trivest på.

Du får nytt bad på 1-2-3, i dei fleste tilfeller i løpet av 14 dager. Ein handverkar, ein rekning!

Høyres dette spanande ut?


Ariel
 
 
 
 
 
 
 
 
Martek Elektro AS - klar når du treng oss!
2©16